Zadzwoń: Systemy ISO: +48 693 398 917, Znak CE: +48 600 488 875 lub NAPISZ DO NAS!
Kategoria

Informacje podstawowe (Brak tematów)

Informacje ogólne dotyczące wdrożenia i certyfikacji systemów zarządzania ISO. Zasady wdrażania, wybór jednostki certyfikującej, etapy certyfikacji.

Moderatorzy: Agnieszka Kupczak CERTIOS
Brak tematów
Kwestie jakościowe, wymagania nowej normy ISO 9001:2015 i jej poprzedniczki ISO 9001:2008, zadania pełnomocników i audytorów systemu, przygotowanie do audytu z jednostki certyfikującej.

Moderatorzy: Agnieszka Kupczak CERTIOS
Odp: Zmiana normy ISO 9001 – nowe w ...
przez akonkol11
3 miesiąc 2 tygodni temu
Kwestie środowiskowe, ocena zgodności, wymagania nowej normy ISO 14001:2015 i jej poprzedniczki ISO 14001:2004, zadania pełnomocników i audytorów systemu, przygotowanie do audytu z jednostki certyfikującej.

Moderatorzy: Agnieszka Kupczak CERTIOS
Odp: Pełnomocnik w nowej ISO 14001: ...
przez Agnieszka Kupczak CERTIOS
3 miesiąc 3 tygodni temu
Kwestie związane z bezpieczeństwem i higieną pracy, ocena zgodności, wymagania nowej normy ISO 45001 i ich poprzedniczek OHSAS 18001 / PN-N 18001, zadania pełnomocników i audytorów systemu, przygotowanie do audytu z jednostki certyfikującej.

Moderatorzy: Agnieszka Kupczak CERTIOS
Brak tematów
Kwestie bezpieczeństwa, załącznik A do normy ISO 27001 – praktyczne aspekty zabezpieczeń, wymagania nowej normy ISO 27001:2013 i jej poprzedniczki ISO 27001:2005, zadania pełnomocników i audytorów systemu, przygotowanie do audytu z jednostki certyfikującej.

Moderatorzy: Maciej Kulig CERTIOS
Brak tematów
Kwestie jakościowe w laboratorium, przygotowanie do audytu z polskiego centrum akredytacji, wymagania normy ISO 17025:2005, zadania kierowników i audytorów systemu.

Moderatorzy: Agnieszka Kupczak CERTIOS
Odp: Nowa norma ISO 17025- jakie zm ...
przez Agnieszka Kupczak CERTIOS
3 miesiąc 3 tygodni temu

Szkolenia (9 tematy)


Moderatorzy: Katarzyna Kowalik CERTIOS
Odp: Opinie po szkoleniu - Pełnomoc ...
przez Łukasz Gedłek
2 miesiąc 2 tygodni temu
Czas generowania strony: 0.058 s.